Yas Waterworld

Heerlijk in het water spetteren; dat vindt zowel jong als oud leuk. Geldt dat ook voor jou? Tijdens jouw verblijf in Abu Dhabi is een bezoek aan Yas Waterworld dan van harte aanraden. Dit is eigenlijk hét waterpark van Abu Dhabi. Een waterpark waarin je tal van glijbanen vindt, maar ook allerlei andere attracties. In totaal telt dit waterpark meer dan 40 glijbanen en attracties.

Binnen dit waterpark valt met name de diversiteit op. Men heeft gekozen voor allerlei soorten glijbanen en attracties. Dit maakt een bezoek aan het waterpark niet alleen leuk, maar ook soort van spannend. Zeker als je met jouw kind(eren) naar dit waterpark gaat, geniet je van het nodige avontuur. Elke glijbaan is immers anders en roept direct vrolijke gevoelens op.

Overigens zijn in dit waterpark ook unieke attracties te vinden. Sterker nog; 5 van de attracties binnen dit waterpark vind je op geen enkele andere plek op de aardbol terug. Dát geeft eigenlijk al direct aan dat Yas Waterworld echt uniek is. Verder vind je in dit attractiepark ook nog meerdere voorstellingen; ook dat is voor zowel jong als oud erg leuk om naar te kijken en van te genieten.

Yas Waterworld bezoeken

Wil jij tijdens jouw verblijf in Abu Dhabi een dagje naar Yas Waterworld? Check dan goed de actuele openingstijden. Zo zijn er in de winter andere openingstijden dan in de zomer. Ook moet je goed kijken naar de tickets die je kunt/gaat kopen; Yas Waterworld hanteert namelijk drie verschillende soorten tickets. Door jouw tickets online te bestellen, voorkom je in ieder geval dat je lang moet wachten bij de ingang!

Vakanties naar Abu Dhabi
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 27 vakanties beschikbaar.
8,9
4.3/5
Corendon
Op dit moment zijn er 111 vakanties beschikbaar.
8,7
4.5/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
9,2
4.5/5
SUNtip
Op dit moment zijn er 94 vakanties beschikbaar.
9,4
4.8/5
Meer bezienswaardigheden