Abu Dhabi Hotels

Hotels, tips & informatie

Hotel boeken in Abu Dhabi

Alles in Abu Dhabi moet groot, indrukwekkend en luxe zijn. Dat is dan ook duidelijk terug zien in het aanbod van hotels in Abu Dhabi. Je kunt uit meerdere hotels kiezen, waarbij eigenlijk alle hotels over minimaal 4 sterren beschikken. Je kunt echter ook uit meerdere 5 sterren hotels in Abu Dhabi kiezen.

De Abu Dhabi Hotels kenmerken zich veelal door een unieke bouwstijl. Een bouwstijl die veelvuldig de lucht in gaat; sommige hotels in Abu Dhabi hebben tientallen verdiepingen. Daarnaast zijn de meeste hotels in Abu Dhabi ook van alle gemakken voorzien. De kamers zijn erg luxe, terwijl veel hotels ook een privé zwembad hebben.

Het meest bekende hotel is zonder twijfel Emirates Palace. Dit prachtige hotel is eigenlijk een volledig resort. Dit is overigens ook iets wat je duidelijk terug ziet in het prijskaartje; dit is één van de duurste hotels in heel Abu Dhabi. Qua prijsklassen bestaan er overigens wel de nodige variaties. Je kunt een nacht voor bijvoorbeeld 110 euro boeken, maar je kunt ook een nacht voor 700 euro boeken. Dankzij het diverse aanbod van de Abu Dhabi Hotels kun je in ieder geval een prima vergelijking maken.

Let hierbij goed op de ligging van het hotel. Wil je dat het hotel gelegen is in het centrum van de stad Abu Dhabi? Of wil je een hotel hebben aan de kustlijn? De keuze is aan jou. De hotels in Abu Dhabi zijn hoe dan ook van het hoogste niveau. Qua uitstraling, maar ook zeker qua voorzieningen.

Beste hotel deals in Abu Dhabi

Ben je op zoek naar een geschikt hotel in Abu Dhabi? Dan doe je er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Je kunt namelijk uit veel hotels kiezen, waarbij duidelijke prijsverschillen zichtbaar zijn. Het is dan ook geen slecht idee om te wachten tot de beste hotel deals in Abu Dhabi. Dankzij de beste deals kun je van goedkopere overnachtingen genieten. Wel zo prettig, aangezien de gemiddelde nachtprijs in Abu Dhabi al vrij hoog ligt.

Let bij de hotel deals echter niet alleen op het prijskaartje. Kijk ook goed naar de ligging van het hotel en naar de faciliteiten/voorzieningen. Check tevens of je in het hotel kunt ontbijten/dineren en of je je aan bepaalde (kleding)voorschriften moet houden. Met dank aan de beste hotel deals in Abu Dhabi wordt het verblijven in dit emiraat alleen maar leuker!

Populaire hotels Abu Dhabi

Luxe hotel in Abu Dhabi

Wil jij in het meest luxe hotel in Abu Dhabi verblijven? Dan kun je voor onder meer Emirates Palace, het Four Seasons Hotel op het Maryah Island of voor het The St. Regis Saadiyat Island Resort kiezen. Al deze hotels beschikken over 5 sterren en zijn dan ook ongekend luxe.

Als je echt voor het beste van het beste wilt gaan, kies je voor het Emirates Palace hotel. Dit hotel beschikt onder meer over een privéstrand van 1,3 kilometer lang, over hele luxe kamers en over twee zwembaden. Tevens kun je in dit hotel kiezen uit 14 (!) restaurants.